EYE - Izinkan Selamanya Namamu Dihati Descargar

Enviar a tus amigos
Agregar
  • 13 may. 2010

  • Layannnnn............................. SUBSCRIBE Channel BraderRockers untuk mendengar lagu-lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan..... https://braderrockers.blogspot.my 馃憤 https://www.facebook.com/IramaDanLagu... 馃憤 https://www.facebook.com/BraderRockers 馃憤 https://www.youtube.com/user/Paparock... 馃憤 https://www.youtube.com/user/anolanstube 馃憤 #BraderRockers

Comentarios

  • BraderRockers
    BraderRockers Hace 3 a帽os (editado)

    SUBSCRIBE Channel BraderRockers untuk mendengar lagu-lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan.....

  • novie freline
    novie freline Hace 1 a帽o

    Yang kelahiran th 90 an mana like nya馃槝馃槝馃槝馃槝

  • Ros Jepun
    Ros Jepun Hace 8 meses

    -siapa masih layan lagi lagu ni di tahun 2020 like sikit

  • al zad
    al zad Hace 8 meses

    mmg best lagu nih byk kali dengar, siapa masih dengar lagu ini tahun 2020??

  • Zul Zaiton
    Zul Zaiton Hace 1 a帽o

    Malaysia indonesia saudara ... Like la ckit hehehe...

  • Nero
    Nero Hace 1 a帽o

    Jemaah Tabligh Sedunia (JT)

  • Riyan Dio
    Riyan Dio Hace 1 a帽o

    Indonesia dan malaysia serumpun.. yg ga ngakuin tuh generasi micin.. mana anak 90'an likenya

  • mohamad alif
    mohamad alif Hace 11 meses

    like jika pada tahun 2019 ada masih dengar lagu ni

  • Hazwan Din
    Hazwan Din Hace 1 a帽o

    Srius aku bosan dgr lagu ni.. Da nak sejam ak asik ulang lgu ni.. Nk rhat jap.. 5mnit lg smbung dgr lagu ni blik.. 馃槀.. Bang ejam, suara ko mmg syahdu.. Smpai ke blik air pn ak dok nynyi2 lg.. Brhantu... Trbaekkk馃槝馃憤馃憤馃憤

  • Pendekar Kekunci
    Pendekar Kekunci Hace 1 a帽o

    sama2 kita sedekah kan Alfatihah kepada abg izam,semoga beliau kembali sembuh seperti sediakala...amin ya rabbal alamin

  • al zad
    al zad Hace 2 meses

    馃嚙馃嚦 馃嚠馃嚛 馃嚥馃嚲 馃嚫馃嚞 馃嚬馃嚟 saudara saudara semua marilah kita rapatkan silaturrahim sambil dengar lagu ini鉁岎煠濔煈

  • Far East Production
    Far East Production Hace 1 a帽o (editado)

    Kumpulan EYE merupakan sebuah kumpulan pemuzik dan penyanyi rock 90-an yang aktif di Malaysia. Kumpulan ini menyampaikan lagu-lagu Melayu.

  • Manarul Himmah
    Manarul Himmah Hace 9 meses

    2020...

  • Yondaime Haryadi
    Yondaime Haryadi Hace 1 a帽o

    Yang msih nonton ini 26 Februari 2019

  • alucard mid or feed
    alucard mid or feed Hace 1 a帽o (editado)

    aku lahir tahun 2002 tapi gak tau kenapa suka banget lagu lawas malaysia dan indonesia

  • Cepi Cepi
    Cepi Cepi Hace 7 meses

    saya akan bikin proposal buat bang izam manggung di indonesia,mudah mudahan lancar amiiiin ,mohon doanya yayayah

  • Mohd Azlan
    Mohd Azlan Hace 6 meses

    Semoga Abg Izam EYE diberi kesembuhan dari sakit oleh Allah SWT. Aamiin... Rajin2 lah kita membantu mereka yg memerlukan. Ikhlas dr Hamba Allah yg lemah.

  • Nadya Agustin
    Nadya Agustin Hace 1 a帽o (editado)

    Bang Izam kamu terbaik..dengar lagu ini jadi pengen Nostalgia lagi saat masa muda dulu..salam dari Timor -NTT INDONESIA

  • Long Hamza
    Long Hamza Hace 1 a帽o

    Selamat hari raya aidilfitri semua ,maaf zahir dan batin 馃檹 Ada lagi ke yg dgr June 2019 nie hahaha like sikit

  • Black Senyum
    Black Senyum Hace 1 a帽o

    Asif ko buat ak dngar balik lgu ni adehh馃槀馃槀 like ckit geng spe singah sni馃槃