Pia (2019) | Episod 12 Descargar

Enviar a tus amigos
Agregar
  • 30 may. 2019

  • Pelakon : Zara Zya, Alif Satar, Naim Daniel, Sheila Rusly, Badrul Muhayat, Azira Shafinaz Penulis Skrip: Sofia J Rhyland Pengarah: Hj Azman Hj Yahya (Jinggo) Zafran dimasukkan ke hospital selepas pengsan di surau tempat mereka mengaji sewaktu kecil. Pia mengetahui berita Zafran menerusi pesanan video kiriman Zeti dan dia rasa amat bersalah. Keesokan harinya, Pia ke hospital untuk melawat Zafran dan Zafran kelihatan terlalu lemah. Mak Ngah pula masih meneruskan misi mencari Pia sehingga ke butik tempat dia bekerja. #Pia Tonton episod penuh di : http://www.tonton.com.my https://www.youtube.com/user/TV3MALAY...

Comentarios

  • Itsme N
    Itsme N Hace 1 año

    Bila aku tengok mak ngah try hard nak bagi akak butik tu faham aku bersyukur sbb lahir sempurna

  • TykaMzln
    TykaMzln Hace 1 año

    The best drama tanpa music is the best so far. and jalan cerita dia simple and senang nak faham.

  • nfarahhanin kamaruzaman

    Kuatnye pia.. dlm keadaan sedih kecewa mcm ni pn die masih boleh layan adik die dgn elok.. kalau ak ni tk boleh dah nk layan org..msti dah mraung dlm bilik dah.

  • nadiah yusop
    nadiah yusop Hace 1 año

    "Selamat Hari Raya Nini, daripada boyfriend, B".

  • hsz halimatun Zulkapli

    "Tempat parking budi" hahahahhahahahaha dekahh scene ni

  • Hasbul Hapasni
    Hasbul Hapasni Hace 1 año

    meh aku betulkan sikit

  • C. NABILAH
    C. NABILAH Hace 1 año (editado)

    Bqiklah dr karl dh la hndsome huhu😅

  • Syakir Rashid 6869Fans

    Pening kak ros tk faham apa yg makngah cuba sampaikan 🤣

  • Syikin Ekyn
    Syikin Ekyn Hace 1 año

    Bagus juga cerita ni..sekurang2nya sesiapa yg tengok cerita ni boleh paham bahasa isyarat sikit2.cerita macam ni jarang ditayangkan..

  • Era eraindah
    Era eraindah Hace 1 año (editado)

    Budi nii pening le..sat suruh

  • Ikonic Blink Forever
    Ikonic Blink Forever Hace 1 año

    14:11

  • Nurcahaya Matahari
    Nurcahaya Matahari Hace 1 año

    Klu kat youtube xde iklan..that's why slalu tgok kt sini..hahahaha😂❤❤❤❤

  • Syairah Najwa
    Syairah Najwa Hace 1 año

    Suka lakonan shiela Rusli n Kak Ros, terbaikkk

  • Amat Zakuan
    Amat Zakuan Hace 1 año

    suka sgat cita ni...setiap watak dlam cita ni dibawakan dgan cemerlang....syabas

  • Ahmad Awi
    Ahmad Awi Hace 1 año

    Semoga nanti ada Pia 2.macam Drama Nur 1 dan Nur 2

  • Siri nor Fazira
    Siri nor Fazira Hace 1 año

    lawak la pia sakat budi pasal kad raya yang budi nk bgi dkat nini...😂😂😂

  • *¿Magnum Gacha?*
    *¿Magnum Gacha?* Hace 1 año

    ni yang tak suka bile bersambung! kena tunggu rabu -jumaat 9 malam why? why? why?

  • Sis Jannah
    Sis Jannah Hace 1 año

    Wyg fav ,tgk sni mlm ni sbb td terlepas tgk d tv 😂

  • moonstar9555
    moonstar9555 Hace 1 año

    6:00

  • mizah hmzh
    mizah hmzh Hace 1 año

    Boyfriend B.. Gatal eh budi skrg