Search - Seroja Descargar

Enviar a tus amigos
Agregar
  • 5 may 2012

Comentarios

  • faezral jefry
    faezral jefry Hace 8 meses

    Sapa rockers lagi pada zaman 2020 nie..kasi like la broader

  • Zulkarnaen Yahaya
    Zulkarnaen Yahaya Hace 2 años

    Terpancar sejalur cahaya

  • rcap 91
    rcap 91 Hace 10 meses

    Sapa yg masih dgr tahun 2020??bersinn skit

  • Nur diana
    Nur diana Hace 7 meses

    Sape layan lagu ni time PKP ni😊

  • mr_Jee chanel
    mr_Jee chanel Hace 8 meses

    Siapa yang masih dengar lagu search Like sikit 🤗 2020

  • azmain shaari
    azmain shaari Hace 5 meses

    Sebab viral video budak gemok yang semangat nyanyi lagu ni buat aku datang ke sini.

  • Asyraaf Danial
    Asyraaf Danial Hace 10 meses

    Sapa stay tune lagu ini 2020 kita geng 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻

  • amirul asyraf mirol
    amirul asyraf mirol Hace 10 meses

    Mana geng 2020 like sikit

  • heady
    heady Hace 2 años

    as an indonesian, i think this song deserve more likes. lagu2 lama malaysia enak didengarin. salam nusantara

  • Stephen Enggol
    Stephen Enggol Hace 1 año

    sapa masih dengar lagu ni ada 2019 kita geng's....

  • Rizalman Denan
    Rizalman Denan Hace 7 meses

    Lockdown 2020.. aku merayau ke masa silamku...zaman remajaku...hanya untuk mengimbau kenangan dan keindahan muzik yg mewarnai usia remajaku....dah 40 series tp still rock 😅

  • rahmat jaamail
    rahmat jaamail Hace 9 meses

    Ada kah saya seorang melayan di tahun 2020 ini..

  • Danial Bedil
    Danial Bedil Hace 9 meses

    Lagu ni banyak kenangan yang paling indah dan manis. Kau main gitar. Aku main drum. Dari tak berapa jadi. Sampailah boleh main sepenuhnya. Dari lirik yang dinyanyikan salah sampailah betul. Dari kau seorang yang menitis air mata bila main jamming lagu lagu ni kerana rindukan arwah isteri. Dan sekarang. Bila aku dengar lagu ni. Airmata aku sendiri yg mengalir kerana merindukan kau atok. Alfatihah untuk arwah atoh. Ibrahim. Umur tua tapi jiwa muda. Semoga kau tenang bersama arwah nenek. Dan di tempatkan di golongan org beriman.

  • Healer Healer
    Healer Healer Hace 3 meses

    20-8-2020 still play this song

  • Mohd Nazri
    Mohd Nazri Hace 1 año

    Tiada lagi ketukan padu dram dari lagenda Sang Gendang, Yazit Ahmad. Damailah kau disana bang bersama penciptamu. Semoga Allah SWT mengampuni dan merahmatimu.

  • Arell Ali Arell
    Arell Ali Arell Hace 1 año

    2019...5april

  • faris sarib
    faris sarib Hace 2 años

    lagu2 lama begini lah yang mengeratkan persaudaraan antara dua negara bersaudara...love u indonesia from malaysia

  • apeX ApeX
    apeX ApeX Hace 8 meses

    Layan lagu ni pada 20/03/2020..Wabak Covid-19 sedang melanda dunia pada masa ini..perintah kawalan pergerakan juga sedang dikenakan kpd semua rakyat Malaysia..😢😢😢

  • nurul afiqah mohd khair

    budak2 zaman sekarang baru nak tau yang lagu nie best......hahahahahaha

  • Fara Zareen
    Fara Zareen Hace 3 años

    I'm here because of Lagenda Budak Hostel. 😊