semalam yang hangat (lirik) wings Descargar

Enviar a tus amigos
Agregar
  • 10 abr 2012

Comentarios

  • Saiful Azroy
    Saiful Azroy Hace 10 meses (editado)

    Januari 2020 sape masih dengar lagi? Like sikit

  • Jinjai Kasi lu
    Jinjai Kasi lu Hace 1 año

    Aku masih layan lagu ni guys..Jgn Pelik Ye Aku ni org India tapi layan lagu melayu 😍😍

  • ijadonn farizah
    ijadonn farizah Hace 1 año

    Aq bru kluar dr pnjara wanita..hopefully dpt lari dr dunia dadah..

  • Yann Tarmizi
    Yann Tarmizi Hace 10 meses

    2020? Ade ke yang dengar lagi?

  • Malaysian
    Malaysian Hace 2 años

    Johor > KL Bas express malam 1994. Pemandu bas zaman itu suka pasang lagu rock kapak. Ahh damai perasaan melihat papan tanda papan tanda di sepanjang highway. Kenangan masa muda.

  • syanizam edogawa
    syanizam edogawa Hace 1 año

    2019 sape masih dengar lagi?? Like sikit

  • Gennaro di Martino
    Gennaro di Martino Hace 1 año (editado)

    I m Italian and my first time in Malaysia in 1990 i meet them in person and I never stop to love their music. They know me as Jey.

  • kucing meong
    kucing meong Hace 4 años

    lagu malaysia banyak memberi ku kenangan di masa lalu,,,,salam buat saudara2 ku serumpun di malaysia dari aku di kalimantan

  • ridzuan ibnu osman
    ridzuan ibnu osman Hace 10 meses

    2020 siapa yang masih dengar lagi...Like sikit,betul2 mengimbau kenangan lalu la.

  • ahmad safuan
    ahmad safuan Hace 2 años

    setiap kali aq dgr lagu ni,mesti aq teringat kan kawan baik aq..mase dia hidup,dia selalu sngt nyanyi lagu ni😢al-fatihah untuk kau kawan..

  • Zack Hanging
    Zack Hanging Hace 3 años

    lagu ini mngenai seorang penagih dadah yg sudah kmbali ke pngkal jln. dan tidak mahu mnoleh kbelakang lgi.. lirik yg snggyh puitis & penuh inspirasi..

  • Jessica Jesse
    Jessica Jesse Hace 3 años

    i am filipina ... and i really love this song.. this is one of my favorit malay song

  • PaulScholes018
    PaulScholes018 Hace 6 años

    I am a chinese and i love this song after i listen to it once!

  • wallace henry
    wallace henry Hace 1 año

    sapa yang dengar LAGU INI SAMBIL BACA KOMEN..steadyy laa..brader rockersss

  • Radzwan Aziz
    Radzwan Aziz Hace 9 meses

    al-fatihah buat arwah Zul Adnan Mohd Razali atau lebih dikenali sebagai JS Kevin atau juga Masterpiece, ZN Kevin, Nasha Kevin, Zul Kevin, Joe Kevin dan An Kevin sbg komposer lagu ni

  • Claire Kele
    Claire Kele Hace 1 año

    Im a girl, sabahan, and still enjoying this song in 2019!

  • Badrul Hisam
    Badrul Hisam Hace 1 año

    time ni aku bdk lg...masa tu susah..umh pun xde letrik lg..tp kt umh ada radio guna betri besar yg bulat tu... radio boleh guna keset...gaji abg aku dia beli keset ni....hari2 la aku dgr lagu ni...skrg bila aku dgr lagu ni aku mesti ingt semua adik beradik aku...al fatihah tuk arwah dee...

  • Area N8
    Area N8 Hace 3 años

    Mengapa itu..

  • asrul anuar
    asrul anuar Hace 10 meses

    1/1/2020 masih dengar lagu ni... Siapa masih dgar like sikit

  • Sharil Razmi Mohd Jais
    Sharil Razmi Mohd Jais Hace 4 años

    Lagu ini berkenaan kisah silam yg kecundang dlm ombak duniawi dan akhir diberi sinar hidayah dri Allah S.W.T